Conceptul arhitectural al arhitectilor Adrian Borda si Voicu Bozac de a realiza un asamblu in jurul unui spatiu central verde fara circulatii auto a dus la proiectarea ansamblului VIVIDO in concordanta cu aceste idei. VIVIDO este situat pe strada Alexandru Vaida Voevod, la aceasta se racordează accesul carosabil, în colțul de nord-est al parcelei, cu circulație în dublu sens și accesele pietonale. Accesul în incinta ansamblului se realizează printr-un amplu pasaj pietonal, disponibil pentru vehicule doar în situații de urgență.

Ansamblul este organizat sub forma unei incinte, în jurul unui spațiu central, cu deschideri spre sud și nord. Este alcătuit din două corpuri de clădire distincte. Spre est / strada Alexandru Vaida Voievod se alătură două volume distincte, respectiv o clădire dedicată exclusiv birourilor la sud(corp 1A), ce susține relația compozițională cu imobilul UBB – FSEGA și o alta, cu parterul și etajul 1 dedicate activităților de tip terțiar, iar nivelele superioare locuirii de tip colectiv(corp 1B), la nord. Spre vest și nord, situată pe partea posterioară a terenului, se află o clădire în formă de L(corp 2), dedicată exclusiv locuirii colective. Două niveluri de subsol asigură parcarea autovehiculelor și spații anexe.

VIVIDO propune pentru corpul 2 un numar de 125 de apartamente divizate in cinci scari fiecare cu lift ce deservesc un numar maxim de patru apartamente pe palier, Apartamente din corpul 2 sunt destinate in special locuiri familiare cu o structura de la doua camere pana la patru camere per apartament, avand tot odata logii, balcoane si terase generoase asigurand o zona de locuit optima.

Corpul 1B propune o structura mixta de locuinte si spatii pentru activitati tertiare care sunt situate la parterul si mezaninul imobilului. Pentru zona de locuire se propune un numar de 75 apartamente repartizate in doua scari in care domina apartamentele cu o camera destinate locuiri individuale.

Cladirea de birouri,corpul 1A propune o suprafata inchiriabila.

bauder_logo baumit hirschlogo marazzi rehau schindler Viessmann Wienerberger